Gijs van Geloven
Average rating:  
 13 reviews
 by Jesse
Gijs van Geloven review

Gijs van Geloven is zeer behulpzaam, eerlijk en heeft oog voor detail. Ik rijd dan ook al vele kilometers met mijn 'nieuwe' youngtimer. Ook de vorige BMW youngtimer heb ik bij Gijs gekocht en nu weet ik zeker: ook de volgende auto gaat via Gijs, een positieve review is dan ook zeker op zijn plaats want ik kan een ieder die comfortabel en met vertrouwen achter het stuur wilt zitten Gijs aanraden!”

 by Martin van den Berg
Een hart voor auto’s EN service

Gijs heeft bijzondere auto’s. Hij is zelf een liefhebber en wil ook dat zijn klanten genieten van een mooie auto. Ik kocht bij Gijs een Porsche 911 SC uit 1981. Alles leek erop dat het een goede auto is. Volledige historie aanwezig. Toch, voor alle zekerheid door 2 specialisten laten keuren. En beide kwamen ze met dezelfde conclusie. Een hele mooie, strakke wagen. Gijs is eerlijk en komt zijn afspraken na. Bedankt voor alle service!”

 by Nico Van Hooydonck
Topservice!

Niks anders dan lof over deze persoon. Eerlijk, gedetailleerd in zijn omschrijving van het voertuig & zeer klantgericht. Met zo iemand doe ik graag weer zaken! Topservice!!”

 by Hans
"Echte auto's"

Met veel plezier heb ik bij Gijs een Jaguar gekocht (XJ series 1) . Prachtig origineel, mooi en goed. Deze auto past bij de rest van de inventaris die ik zag. Mooie Italianen (Lancia, AR), BMW, Engels, en allemaal met een gemeenschappelijk kenmerk: "echte auto's", althans wat ik denk dat met deze benaming wordt bedoeld. Alsof ze zo uit hun vorig leven zijn geplukt. geen opgetutte auto's maar goed onderhouden/geconserveerd en op alle fronten overtuigende auto's. En die door Gijs op eerlijke wijze van plussen en minnen worden voorzien. je zou bijna nog wel een auto willen kopen....... Ik zag bij de overige reacties dat Gijs gewaardeerd wordt als betrouwbaar. Ik sluit me daar zeker bij aan. je kunt bij Gijs een mooie auto op de kop tikken en weken later nog met een tevreden gevoel op de deal terugkijken. Kortom'ik ben zeer positief en kan dit adres aanraden. Vrgr, Hans”

 by adrie
ook export geen probleem

oldtimer gekocht van 1950, alles prima verlopen.\r\nExpôrt volledig afgehandeld, ondanks het feit dat de papierenwinkel niet zo vlot liep \r\nmaar hier treft gijs geen schuld.\r\nBedankt gijs”

 by Maaike
Aanrader

Gijs heeft een bijzondere en originele kijk op auto\\\'s, ik heb er al een aantal bij hem gekocht. Iedere aankoop had iets speciaals: leren bekleding, mooie velgen, houten stuur enz. \r\n\r\nHet service niveau is ongekend hoog. Gijs heeft enorme liefde voor auto\\\'s en is iemand die de extra meter nog wel loopt voor een klant! Aanrader dus.”

 by Rui Pires
Zeer tevreden

We hebben een alfa Romeo Mito gekocht bij Gijs en zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn.\r\nGijs kwam bij ons betrouwbaar over en dat gevoel bleek juist te zijn.\r\nIk zou zeker nog een keer een auto bij hem kopen in de toekomst.\r\n\r\nRui en Mandy Pires”

 by Bekaert Jan
de eerste keer ... meteen raak !

Auto's (of andere toch wat duurdere spullen) kopen via internet ..hmm.. ik ben nog van de oude school, en bekijk graag eerst 'in het écht' wat ik koop; en toch kwam het er van; vroeger dit jaar stond een héél mooi autootje te koop op een website, zo eentje uit onze jeugdjaren, een BMW 315, mooie kleur binnen en buiten, mooie velgen, gave motor onder de kap, zo zag het er op de webfoto's toch uit ...dus beslist, gekocht, betaald, en dan, op een dag met wat meer tijd, de auto in NL gaan zien/ophalen; de auto overtrof alle verwachtingen, en als bonus maakten wij voor het eerst kennis met Gijs ... een gepassioneerde autoliefhebber - voor alles - en in de afhandeling van papieren, keuring etc ook een zeer correcte en bekwame handelaar nu ben ik de laatste om iemand aan te raden "blind" op het web te kopen, maar als het dan toch per se moet, bij Gijs Van Geloven kan ik getuigen dat men met de ogen dicht kan zaken doen! dank Gijs, en als je eens zuidwaarts een wagen gaat ophalen, stop dan bij ons voor een lekker Belgisch pintje! Jan”

 by Daan
unieke auto\'s

Afgelopen zaterdag mijn inmiddels derde auto gekocht bij Gijs.\r\nDeze keer weer een bmw, en wel een 530i met alles erop en eraan.\r\nHet is niet zo dat ik over de vorige twee niet tevreden was, de rede is dat Gijs steeds weer wat unieks heeft staan in zijn showroom.\r\nOok is Gijs gewoon een hele aardige en eerlijke vent en dat is wel eens anders.\r\nHou je van bijzondere auto\\\'s waar niet iedereen in rijdt, hou dan zeker de site van Gijs goed in de gaten!!\r\nDoe ik ook! ;-)\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n”

 by Joppe Verhoeff
Een betrouwbare fijne auto

Het is natuurlijk een belangrijk ding voor een gezin; een betrouwbare en fijne auto. En, .... we willen dat dat ding er ook nog een beetje stoer en netjes uitziet. Daarom hebben wij best lang gezocht naar een geschikte auto. Totdat we bij handelsonderneming Gijs van Geloven uitkwamen. Gijs gaf ons meteen een goed gevoel en z\'n auto\'s zien er prachtig en origineel uit. Met heel veel plezier rijden we nu in een BMW 328 touring en een BMW 530d touring. Gijs en z\'n auto\'s krijgen van ons een 9 !!”

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»