Garage en contact Gijs van Geloven

Gijs van Geloven is gespecialiseerd in de in- en verkoop en consignatieverkoop van – in perfecte staat verkerende – gebruikte en klassieke auto’s . Handelsonderneming Gijs van Geloven is een door de RDW officieel erkend bedrijf en beschikt daarmee over al haar faciliteiten.Het aanbod van moderne auto’s van Handelsonderneming Gijs van Geloven is rechtstreeks afkomstig van dealerbedrijven en particulieren. Volledige onderhoudshistorie, originaliteit en kwaliteit zijn de belangrijkste inkoopcriteria.

Het aanbod van klassieke auto’s wordt zorgvuldig ingekocht, waarbij originaliteit, kwaliteit en stijl de belangrijkste inkoopcriteria zijn.

Een deel van het aanbod is consignatieverkoop. Als u uw auto wilt verkopen, vraag naar de mogelijkheden..

Gijs van Geloven

Iedereen kan Gijs volgen op Facebook en op Instagram

Gijs van Geloven

Werkwijze 

Ik verkoop klassieke auto’s uit eigen voorraad en in consignatie aan particulieren. Mijn uitdaging is mensen leuke, mooie en bijzondere auto’s te leveren, waarvan ze denken dat die buiten het beoogde budget vallen en ze dus in eerste instantie naar een simpelere auto op zoek zijn. 

Door een auto van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid inclusief onderhoudshistorie te leveren, durven klanten dan inderdaad vaak zo’n auto met meer uitstraling te kopen. Daarbij weet ik uit ervaring wat een auto courant maakt en waardoor deze dus een hogere restwaarde behoudt. Vanzelfsprekend worden de auto’s grondig gecontroleerd en worden eventuele gebreken gerepareerd.

Achtergrond

Sinds 1 januari 2000 werkt Gijs van Geloven in de autobranche. Gijs is, na zijn studie in Delft, begonnen bij autodealer BMW-Den Haag, waar hij als management trainee alle aspecten van het autobedrijf heeft leren kennen, zoals de marketing- en verkoopafdeling, de werkplaatsreceptie en het magazijn. Na precies een jaar is Gijs bij de BMW importeur gaan werken op de afdeling Dealer Development. Vervolgens is Gijs gaan werken als verkoper bij BMW dealer Hans Severs in Gouda. Het opdoen van ervaring in het in- en verkopen van auto’s was het primaire doel van zijn beslissing om eerst als autoverkoper te werken. Daarnaast heeft hij vele klant- en dealercontacten opgedaan en de ontwikkelingen en trends in de autobranche op nauwe voet gevolgd door veilingen en beurzen te bezoeken, vakliteratuur te lezen en contacten te onderhouden met zowel collega-dealerbedrijven als de importeur. Na 4 jaar verkoopadviseur van nieuwe en gebruikte auto’s te zijn geweest, is het gewenste niveau van ervaring opgedaan om een eigen autobedrijf te starten. Gijs is eind mei 2006 begonnen met de Handelsonderneming Gijs van Geloven.