Financiering

Onze diensten zijn:

 1. Financiering 
 2. Verhuur

 

Financiering

Wilt u eerder in uw nieuwe auto rijden? Dan bent u bij Handelsonderneming Gijs van Geloven op het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden.

Alles onder één dak
Wij vinden dat u naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto ook uw financiële autozaken direct bij ons moet kunnen regelen. Daarom bieden wij naast de auto ook een financieel product dat precies bij u past aan. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

De voordelen
U kunt bij ons terecht voor het http://www.alphera.com/nl/overzicht.html>zakelijk financieren en leasen van uw auto. Gedurende de looptijd van uw financiële contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. En bij ons bent u niet slechts een nummer. Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig. Kom eens langs en vraag ons om een offerte.

Alphera Financial Services
Wij vinden dat het financieren van een auto snel, betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Daarom werken wij samen met Alphera Financial Services, met al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert. Kijk voor meer informatie over Alphera Financial Services op www.alpherafs.nl.

Zakelijk financieren en leasen

U kunt bij ons terecht voor het financieren van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s:

Financiering nieuwe auto
Als u uw nieuwe auto zakelijk gaat rijden, kunt u kiezen voor leasen of zakelijk financieren. Het grootste verschil is dat in het geval van leasen u niet in een auto investeert en dat alle kosten in de leaseprijs inbegrepen zijn (mobiliteit en gemak). Als u zakelijk financiert, dan investeert u wel in de auto. U activeert uw auto dan op uw balans. Als u zakelijk financiert, kunt u kiezen voor een vaste looptijd en rente (duidelijkheid) of voor boetevrij inlossen wanneer u wilt (flexibiliteit).

Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Kom daarom eens langs en laat ons de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Wilt u al meer informatie over één van deze zakelijke producten? Klik dan op het betreffende product voor een korte toelichting.

Financiering gebruikte auto

Als u uw auto zakelijk financiert, dan investeert u in de auto. U activeert uw auto daarom op uw balans. U kunt kiezen voor een vaste looptijd en rente (duidelijkheid) of voor boetevrij inlossen wanneer u wilt (flexibiliteit).

Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Kom daarom eens langs en laat ons de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Wilt u al meer informatie over één van deze zakelijke producten? Klik dan op het betreffende product voor een korte toelichting.

Alphera Operational Lease 

Mobiliteit en gemak
U profiteert met Alphera Operational Lease van mobiliteit en gemak, want:

 

 • U investeert niet in een auto;
 • U besteedt beheer en bijbehorende administratie uit;
 • Alle kosten inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en vervangend vervoer na 24 uur;
 • U weet precies waar u aan toe bent: vaste looptijd, vastgesteld aantal kilometers en een vast leasetarief;
 • Wij blijven uw aanspreekpunt: niet alleen bij de aanschaf van uw auto, maar ook voor reparatie, onderhoud en schade.

Vraag ons gerust om een offerte.

Alphera Financial Lease 

Duidelijkheid 
Alphera Financial Lease heeft de volgende kenmerken die u duidelijkheid verschaffen:

 

 • Vaste looptijd en rente tot 60 maanden;
 • Eventueel vooraf overeengekomen slottermijn (u betaalt over de slottermijn alleen rente);
 • Activering op uw balans;
 • U verrekent de btw met uw omzetbelasting.

Vraag ons gerust om een offerte.

Alphera Executive Plan 

Flexibiliteit
Het Alphera Executive Plan is de meest flexibele financieringsvorm voor zakelijke rijders, want:

 

 • U heeft de mogelijkheid om boetevrij af te lossen;
 • Er is sprake van een variabele looptijd;
 • U activeert, net als bij Alphera Financial Lease, de auto op uw balans;
 • U verrekent, net als bij Alphera Financial Lease, de btw met uw omzetbelasting.

Vraag ons gerust om een offerte.